Sunday, April 4, 2010

Catatan Cinta Khairul Anwar?



Perhatikan tulisan yang aku bulatkan kat atas. Apa yang korang nampak? Kalau rasa diri tu masih rabun, click pada gambar untuk membaca dengan lebih jelas lagi.

Apa kes orang search ayat tu lepas tu masuk kat blog aku? Adeh! Khairul Anwar bestfriend aku tu pernah tulis catatan cinta ka? Aku pula pernah tulis catatan cinta dia ke? Hahahahahaha... 

Sungguh kasihan manusia yang men-search ayat tu. Tak juga jumpa hajatnya tu kat dalam blog aku ni. Hehehehe...

No comments:

Post a Comment

Ulasan yang anda hantar akan menunggu masa untuk diapprove oleh penulis...
Harap maklum...