Friday, February 4, 2011

MY CAMERA CONTEST! :D

 
Nampak dah kan kat banner tu contest apa dan tarikh tutupnya...
Nak join, cepat klik sini.


Inilah gambar aku dan camera yang biasa aku guna:
Gambar ni diambil waktu Pelacaran Avon GC 2011 (Outspoken Party By Fergie) di Victoria Island Club, W.P Labuan  pada 9 Januari 2011. Sebenarnya aku tengah candid makngah aku. Dalam masa yang sama, dia pun candid aku juga. Hahahaha...

P/s: Gambar makngah aku ni tak diguna pakai untuk penyertaan contest ni ya. Hehehe...

4 comments:

Ulasan yang anda hantar akan menunggu masa untuk diapprove oleh penulis...
Harap maklum...