Saturday, February 19, 2011

CONTEST CANDID TERBAIK

Aku join contest lagi ni!

Tarikh tutup: 20 Februari 2011
Nak join, klik sini.

Dan aku tag:

Dan ini gambar candid aku:

Ni time picnic penghujung persekolahan tahun 2010 untuk group Silat

Dah tau kan aku yang mana. Aku seorang ja perempuan kat situ. Sebenarnya kami tengah ketawa dengan gelagat Shahrizal yang kat tengah tu. Adik aku yang form 2(tahun 2011), Atikah, la punya kerja buat candid photo ni. Tak senonoh betul la.. huhuhuhu... Yang si Shahrizal siap buat jari 'good' tu entah la kebetulan atau apa. Si Sharul tu pula, tengah ketawa la tu sampai tertunduk-tunduk.

No comments:

Post a Comment

Ulasan yang anda hantar akan menunggu masa untuk diapprove oleh penulis...
Harap maklum...