Friday, October 29, 2010

Contest: HADIAH PERCUMA BANTAL PANAS EDISI TERHAD



Apa pula entri si Thirah kali ni... hahaha...
Contest juga bah ni...

Kalau korang nak Bantal Panas percuma, try la join contest ni.
Syaratnya mudah saja:
1. Daftar sebagai follower blog Bantal Panas @ Tunku Moden.
2. Buat satu entry berkenaan giveaway ni (WAJIB tapi ikut kreativiti korang la)
3. Letakkan banner di entry dan di sidebar serta dilinkkan ke entry contest tu
4. Masukkan URL blog Bantal Panas @ Tunku Moden ke dalam bloglist you all
5. Dah siap semua, sila tinggalkan follower id dan URL entry you all kat kotak komen

*PEMENANG AKAN DITENTUKAN BERDASARKAN UNDIAN.
*hadiah termasuklah full complete set bantal panas edisi terhad + charger
*bantal panas ini adalah edisi terhad dan belum terdapat lagi di pasaran.
*hadiah akan dihantar terus kepada pemenang dan delivery cost adalah PERCUMA!!!
 
CEPAT-CEPAT JOIN!!!
Tarikh tutup pada 10 November 2010

Nak join, click di sini.

No comments:

Post a Comment

Ulasan yang anda hantar akan menunggu masa untuk diapprove oleh penulis...
Harap maklum...