Tuesday, June 17, 2014

Stok Raya Sampai!!!

Assalamu'alaikum reader!

NAA nak cerita sikit ni. Stok Raya dah sampai office!!! Nampaknya dah mula nak busy la minggu ni ye nak launch new stock for Aidilfitri.

Haaa... Ni sebahagian je, dah penuh depan lift.

Oh, ya! Ada juga stok raya yang dah launch tau.

Ni dia:

Figura Lace Shawl
Figura Lace Shawl ni ada 12 jenis. Tengok warna sama je kan. Tapi yang membezakan tu lace shawl. Klik gambar untuk lebih jelas. Kalau nak jelas lagi, contact NAA. Heee...

Figura Lace Shawl
Size: 200cm x 55cm
Material: Chiffon
Price: RM42

Ada A-Line Skirt juga tau.


A-Line Skirt
Price: RM55
Size Availability: Pink - M & L; Blue - M only
Material: Stretchable Textured Lycra
Waist:Full Elastic

Size:
M fits up to size 28 to 34 inch
L fits up to size 34 to 38 inch

Length:
M 42 inch from waist to bottom
L 44 inch from waist to bottom



Haa... Kalau korang nak beli, just contact NAA je.
WhatsApp: 018 - 326 4491 (available for whatsapp and wechat only, sms and call not available)
SMS: 013 - 864 3907

No comments:

Post a Comment

Ulasan yang anda hantar akan menunggu masa untuk diapprove oleh penulis...
Harap maklum...