Monday, June 16, 2014

Posting Pertama Tahun 2014

Assalamu'alaikum U oollsssssss!!!!

Hahaha... Kenapa NAA dah nak start merapu ni?

NAA sekarang dah habis belajar tau, dah tamat praktikal bulan Februari 2014. Tunggu nak graduate je, tahun depan kot. Woopppsss! Lamanya... Maklumlah, SIIUC kannn...

Sekarang NAA kerja tetap dah. Kat company tempat NAA praktikal dulu. Office kat Setapak, Kuala Lumpur. Kerja sebagai Website Administration. Tu nama jawatan la, tapi bila tanya buat apa, NAA tau jawab kerja jaga website, Facebook and WhatsApp company je. Sebab main tugas memang itu pun. Tapi macam-macam juga tau buat dalam tu. Macam kerja sales marketing pun ada, kerani pun ada kot. Hahahaha... Staff kat sini tak ramai, tu yang best! Tak payah serabut sangat nak ramai-ramai staff, bukan senang nak perangai sekepala. Dah tu, staff yang jadi patner NAA kerja kat sini pula memang rakan se-kolej NAA sendiri, se-fakulti, tapi lain bidang. NAA Sains Komputer, dia E-Dagang. Haaa... NAA tarik dia kerja dengan kitorang pun sebab memang sesuai dengan bidang dia tu.

How about Abang Aiman?
Dia pula kerja yang berbeza dengan bidang dia. Hehehehe... Kerja sebagai Recovery Officer kat Setapak juga. Tapi dia kat Sri Rampai, NAA pula kat Taman Medan.

Tempat tinggal NAA pula tak jauh dari rumah saudara-mara Abg Aiman. So, senang nak ulang-alik kerja sama-sama. Hulu Langat-Setapak.

Okay lah, waktu kerja NAA dah habis ni. Habis kisah kat sini lah untuk hari ni. Saja nak mula blogging. Entah bila lagi NAA sambung. Hahaha... Tiga tahun NAA jarang jenguk blog ni semenajak jumpa coding programming. Hakhakhakhak...

Insya-Allah NAA rajin-rajin nanti NAA update la merapu-rapu kat blog ni lagi. Heeeee...

Dah makin jauh beza umur NAA dengan zaman blogging dulu. Zaman sekolah rajin nak blogging, merapu-raban la kat blog ni bercerita pasal sekolah dan hidup. Macam-macam. Kalau baca semula, rasa kelakar. Banyak kenangan yang sempat dicatat dalam blog ni. Al-maklumlah, tak minat tulis diari. Dah lebih kurang 7 tahun berkecimpung dalam dunia blog ni, entah berapa kali tukar laman baru dah...

Erk... Agaknya ada cara penulisan yang dah berubah juga kan. Agak kurau sikit. Hikhikhik... Mentang-mentang la duk KL. It's okay, balik Labuan still tau cakap Labuan tau.

Ok...ok... Ni dah over dah. Tadi kata dah habis waktu kerja. Ye, memang dah habis. Nak sudah la ni... Tataaaaa...

Assalamu'alaikum dan semoga bertemu lagi...

Gambar-gambar tak ada, banyak letak dalam smartphone. Hihihihi...

2 comments:

  1. Bagos !! dah start merapu balik !!! :) seronok bace + emosi ! Hahaha keep it up girl ! :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha... Dah tak ada kerja lain, tau merapu je kak. Nak tulis formal tak best la, tak enjoy. hihihi

      Delete

Ulasan yang anda hantar akan menunggu masa untuk diapprove oleh penulis...
Harap maklum...