Kembara Puteri Rawija ~ dari Tinta Digital Al-Labuani: 4/1/13 - 5/1/13

Monday, April 29, 2013

NAA???

Malam ni sebelum NAA tidur, nak update sikit pasal pertukaran ganti nama 'aku' kepada 'NAA'. Nak cerita la ni apa maksud di sebalik 'NAA' tu.

Mungkin ada yang dah boleh agak atau mungkin ada yang masih tertanya-tanya apa 'NAA' tu? Hohoho...
NAA ni singkatan yang dah singkat dah bagi nama NAA. Perasan tak nama pena NAA ialah N Athirah Al-Labuani. Kan NAA tu. Hehehe...
Bukan setakat nama pena je tau. Tengok kat nama penuh NAA pula, Nurfatihah Athirah binti Abbas. Nampak tak?

Itulah dia pengenalan untuk 'NAA'. Tiba-tiba pula rasa janggal nak guna ganti nama 'aku' waktu update entri pagi tadi. Mungkin terasa agak kurang ceria kot. Hahaha...

Ok. Selamat malam semua warga asia. Nak tidur dulu. Esok pagi ada kuliah. Sayang semua...

Update Dalam Kuliah

Salam pagi, semua! ^_^

NAA sekarang ada dalam Dewan Kuliah IT (DKIT) ni. Ada kuliah subjek E-Commerce. Tapi kuliah ni unik tau. Sebab lecturer NAA ni bukan sekadar beri kuliah subjek ni. Tapi diselit juga isu semasa, kisah-kisah agama, perbandingan dengan kehidupan di barat atau mana-mana luar negara, kepimpinan, dakwah, dan macam-macam lah. Yang paling best atau lucu, cerita berkaitan PRU13! Hehehe...

Aduh! NAA lapar ni. Kuliah sampai pukul 10 pagi. Lepas tu ada kelas tutorial subjek yang sama. Huhuhu... Selepas kuliah ni nak cepat-cepat cari makanan. Hehehe... Lapar ni...

Ok, nak sambung dengar kuliah. Menahan la dulu lapar ni...