Tuesday, November 17, 2015

Tanah di Labuan untuk dijual

***UPDATE***

The land still available until new announcement. Contact my number for more details.
Avoid leave comment on this entry for immediately reply.

Tanah masih ada lagi sehingga ada pemberitahuan baru. Hubungi nombor saya untuk keterangan lanjut.
Elakkan meninggalkan komen di entri ini untuk maklumbalas segera.
************


Harga: RM 8XX 000 (Boleh runding harga dengan owner, for serious buyer only)
Keluasan: 1.3 ekar
Status: CL 999 - Agricultural (non-bumi boleh beli)
Tempat: Kg. Bukit Kallam, W.P Labuan (berhampiran Masjid Kg Bukit Kallam)
Penerangan tambahan:
  • Tanah landai bekas sawah padi lebih 20 tahun yang lepas
  • Ada jalan kecil ke tanah
  • Kereta tak boleh masuk, kecuali jalan simen disambung lebih kurang 70 meter


Berminat, boleh contact saya (anak pemilik tanah):
013 - 864 3907 (Call/SMS/WhatsApp/Telegram)

Lagi cepat lagi bagus...

Serious buyer dicari.
Tanah ini atas 3 nama (ketiga-tiga bersepakat untuk menjual).

Tanah Freehold, semua bangsa boleh beli.

Lokasi Tanah (klik untuk besarkan gambar)

Grant Tanah


Nombor Grant

17 comments:

  1. :). Apepun... Selamat Menyambut Bulan Ramadan &
    Selamat Berpuase...

    ReplyDelete
  2. Terima kasih... Selamat menyambut Bulan Ramadhan...

    ReplyDelete
  3. masih adakah lg tanah tu mau di jual???

    ReplyDelete
  4. Assalam, tanah ni masih ada lagi ka? 1.3 ekar ni agak2 brapa buah rumah boleh di bina ni? pls respon me asap...tqvm :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam... masih ada lagi. 1.3 ekar boleh bina kira2 13 buah rumah. 1 rantai 1 rumah...

      Delete
  5. Freehold erti orang luar boleh beli

    ReplyDelete
  6. Tanah tu masih available? Tanah status NT atau CL? Nak contact macam mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tanah still available... status CL... number contact saya ada kat atas tu...

      Delete
  7. Do you still have the land available? Can you give me more detail about it?

    ReplyDelete
    Replies
    1. This land still available. Status freehold. You can contact me for more details.

      0138643907 (Call/SMS)
      0183264491 (Whats App/Call/SMS)

      Delete
  8. this land Rest how many year? NT or CL land?

    ReplyDelete
  9. My father not sure how many year this land rest.
    Status land = CL

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Tanah ayah saya dan adik-beradik dia. Mau jual sekaligus.
      Terus Contact kalau berminat. Saya jarang tengok blog.

      Delete

Ulasan yang anda hantar akan menunggu masa untuk diapprove oleh penulis...
Harap maklum...