Tuesday, April 3, 2012

Padah lama meninggalkan dunia blog

Hahahaha... Title tak boleh blah. Padah la sangat. Macam buat perkara buruk pula. Maksud aku sebenarnya akibat aku dah lama tak blogging dan blog walking la ni. Nak setahun kot aku tinggalkan walaupun sepanjang aku tak aktif tu aku ada pos entri yang sekadar untuk join contest.

Aku tak ada la nak cerita panjang. Just nak kongsi kebingungan aku ketika membaca komen pada entri aku di sini. Dia kata "bw here". Aku dah bingung, apesal pula bw? Beware ke? Apa yang nak hati-hati? Sibuk processor otak aku nak cari maksudnya. Puas scan memory, tiba-tiba terlintas perkataan 'blog walking'! Ah, teruknya aku! Dia kata 'blog walking here' la! Hahahaha... Teruk la kau ni TyRah!

Hehehe... done! Chow dulu...

2 comments:

Ulasan yang anda hantar akan menunggu masa untuk diapprove oleh penulis...
Harap maklum...