Friday, April 6, 2012

MINI GIVEAWAY BY MANJA (I’m Limited Edition)

GIVEAWAY PULA
Jom Tengok


Giveaway ni tamat pada 11.59 malam 18 April 2012
Nak join, KLIK SINI.

Boleh pilih hadiah tau... Nak tengok hadiah, kat SINI.

"WHY I THINK I'M LIMITED EDITION

Jawapan: Inilah sebabnya;
  1. Saya asal Labuan. Berbangsa Melayu. Sejak kecil dibiasakan cakap melayu, tetapi hidup dalam kelompok bangsa Kedayan. Kemudian minat pun cenderung pada penulisan puisi dan cerpen melayu.
  2. Sejak tadika sehingga sekolah menengah belajar dalam jurusan Pengajian Islam tanpa ada subjek Kesusasteraan Melayu atau Sains Tulen. Di peringkat kolej sekarang, tidak pula saya berada dalam jurusan sastera mahupun pengajian Islam. Tetapi saya sekarang dalam jurusan Diploma in Computer Science, belajar programming. Tidak berkaitan pula dengan minat dan pengajian sejak sekolah.
  3. Sejak lahir terus membesar di Labuan. Tak pernah tinggal di semenanjung. Sekarang masuk kolej kat semenanjung, saya cakap semenanjung dengan kawan-kawan semenanjung. Bila saya kata saya berasal dari Labuan, pasti ada yang terperanjat. Bila saya jumpa Sabahan, cakap Sabah pula. Jumpa rakan Labuan, cakap Labuan balik. Hehehe...
Heee...

3 Pilihan hadiah yang saya inginkan (kalau menang lerrr...) :

  1. Cute necklace Sponsored by NayZa Collection
  2. Vintage accessories Sponsored by Hijabers Fashion Couture
  3. Love necklace Sponsored by NayZa Collection
Last sekali, ini link Facebook saya: N Athirah Al-Labuani.

Terima kasih ^-^

2 comments:

Ulasan yang anda hantar akan menunggu masa untuk diapprove oleh penulis...
Harap maklum...