Sunday, April 15, 2012

Follower dah genap 100

Assalamu'alaikum reader!

Wah! Tak sangka hari ini 14 April 2012, follower aku dah genap 100. Dah lama aku angan-angan dapat follower cecah 100 ni. Hehehehe...

Jom tengok siapa 100th followers bertuah tu:
Haaa... Nampak tak picture kecil pakai purdah tu..? Tu lah Profil follower ke-100 aku.

Kronologi mencapai followers ke-100:
98th followers: Qais Baain - rakan sekolej aku.
99th followers: Nasir Hamzah - kisah-kisah seram dalam blognya menarik minat aku.
100th followers: Gadis Malaya
Terima kasih Gadis Malaya kerana menjadi follower saya ke-100. Walaupun saudari masih baru, berjinak-jinaklah dalam dunia blog ni. Kalau dah biasa dan faham dengan blog, confirm terasa keseronokannya.

2 comments:

Ulasan yang anda hantar akan menunggu masa untuk diapprove oleh penulis...
Harap maklum...