Tuesday, April 17, 2012

Blog dalam pengubahsuaian ~ Harap Maklum

Hahaha... aku dalam usaha ubah suai blog aku sikit-sikit.

Nama baru blog => Tinta Digital ~ N Athirah Al-Labuani
Description => Bakat yang cenderung dalam bidang penulisan puisi dan cerpen. Berminat dalam bidang penyiasatan. Berada dalam aliran pendidikan Islam sejak kecil. Kini sebagai penuntut di sebuah Institut Pengajian Tinggi dalam bidang Sains Komputer. N Athirah bercita-cita untuk berjaya dan menggembirakan keluarganya di samping mengejar impian untuk bahagia bersama orang yang dicinta.

Header belum buat lagi. Baru nak usahakan. Lepas tu nak tukar layout pula. Serius aku dah bosan tengok layout lama ni sebenarnya. Sebab terasa suram... Hitam kelabu, warna kurang menyerlah.

*Wah! Cita rasa baru ke N Athirah Al-Labuani? =p
Bak kata Khairul Millinium => Comey
=,=' Mesti lerr... Kan BbyTyrah... Ngee...

6 comments:

  1. Cerah sudah...
    cuma ibu malas klu komen terpaksa taip huruf pelik tu...

    ReplyDelete
  2. Hari tu sudah kakak ubah layout..tpi kakak tgk mcm masih berat lgi.. tu yg kakak tanya ibu mau ringankn mcmmana...

    haha..komen yg mau ada tulis huruf2 tu... knp mcm tu ah? xblh tukar ka tu?

    ReplyDelete
  3. salam..... jemput ke rumah kami. follow la skali..... kalau mau cari theme hebat2 bloggerthemes banyak yang menarik....ok..
    satu selit lagi pasal layout banyak jangan terlampau guna banyak gadget bgerak macam foto slide show pa semua cuba minimum kan....insyaallah x berat....

    ReplyDelete
  4. Mungkin boleh ubah supaya tak perlu tulis huruf2 tu, tapi mungkin prlu tengok pd tatapan kakak...

    ReplyDelete

Ulasan yang anda hantar akan menunggu masa untuk diapprove oleh penulis...
Harap maklum...