Thursday, March 3, 2011

Segmen : Saya Blogger Remaja


Aku remaja ok. Tahun ni, 9 Disember 2011 umur aku baru masuk 18 tahun.

Nak join segmen ni, klik sini.

Aku tag:
Putera MSR

Ok... aku jawab soalan penganjur segmen ni:

1. Bila kau orang start berblogging and kenal belog daripada siapa?

Bila aku check blog asal aku yang dulu, entri pertama aku bertarikh 1 Januari 2008

Seingat aku, blog aku lahir pada tahun 2007... Tapi, mungkin aku dah tukar blog dan blog tu dah di-delete (pelupa!) Atau mungkin format time zone waktu tu salah. Hehehe...

Aku kenal blog ni bukan dari sesiapa. Tapi aku tau blog hasil search internet. Maklumlah... waktu tu aku baru ada email. Baru guna internet. Aku pun buat la macam-macam sampai lah kenal blog ni dan belajar sendiri sehingga pandai guna blog.

2. Apa kau orang akan buat dengan belog kau orang bila dah tua nanti.

Dah tua nanti, selagi aku mampu urus blog ni, aku urus la... Kalau dah tak larat pun, biar lah terus disemadikan untuk catatan artikel/cerpen/puisi/gambar kenangan aku. Sekurang-kurangnya, keturunan aku boleh juga baca dan tengok kenangan aku kan...

2 comments:

Ulasan yang anda hantar akan menunggu masa untuk diapprove oleh penulis...
Harap maklum...