Saturday, March 12, 2011

Aku Pemenang Ketiga Contest Aku & Lagu!!!

Wah! Wah! Wah! Yes! Yes! Yes!

Ini adalah kali pertama aku menang contest. Serius aku tak sangka. Sebelum ni aku selalu follow up mana-mana result contest yang aku join, tapi tak pernah menang. Bukan saja tak pernah menang, tak pernah masuk link top20 ka, top10 ka, atau top5. Langsung tak ada.

Baru-baru ni aku check ada update top 10 Contest Aku  Lagu. Aku selamba derk ja buka dan tengok list tu. Tak ada perasaan excited mungkin aku tersenarai. Tapi, bila ternampak list tu ada tulis 10)athirah, aku terus terjerit. Terkejut geng. Terselit juga aku nombor 10. Tapi, aku masih tak menyimpan harapan tinggi untuk menang. Dah biasa selalu tak menang. Hehehehe...

Pagi tadi, aku tengok, dah ada result. Aku tengok lagi dengan selambanya. Hahahaha...
Mula scroll bawah, jumpa nama pertama:
 Scroll lagi, jumpa nama ni:
3) mama zharfan
Scroll lagi, eh-eh betul ka apa aku nampak ni?
10) athirah
Aku check lagi link tu, betul ka aku. Sah memang aku! Bukan main excited lagi aku. Tak pernah sangka tau. Peserta lain yang tersenarai Top10 tu memang boleh tahan ceritanya. Tapi, aku betul-betul tak sangka aku boleh terpilih sebagai salah seorang pemenang. Alhamdulillah!

Terima kasih kepada penganjur. Tahniah juga kepada Iya dan Mama Zharfan! Kisah mereka berdua ni memang betul-betul menyentuh hati aku. Memang layak dipilih sebagai pemenang.

Berikut adalah link mengenai contest ini...

Entri penyertaan aku:
http://nathirah.blogspot.com/2011/02/contest-aku-lagu.html
Artikel mengenai lagu ini aku dah pernah post tahun lepas di sini. Entri ni pula aku edit baru untuk melengkapkan kisah aku sempena Contest Aku & Lagu.

Senarai Top 10 Contestant:
http://munajatcinta88.blogspot.com/2011/03/top-10-dulu-yepening-nak-pilih.html
 Keputusan pemenang:

2 comments:

  1. Tahniah!
    moga selalu menang, dapatlah belanja ibu pula...

    ReplyDelete

Ulasan yang anda hantar akan menunggu masa untuk diapprove oleh penulis...
Harap maklum...