Thursday, February 10, 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

 
Tarikh tutup 1 Mac 2011

Nak join? Klik sini.

Aku tag:

Ini penyertaan aku:

Kalau aku menang, aku nak novel, pendrive, topup!
Hahaha... cukup RM100 tu...
Kenapa aku nak tiga benda ni?
Sebab aku suka baca novel, aku perlukan pendrive nak sambung belajar nanti, dan... topup pun aku susah nak terbeli... ni kan lagi barang-barang lebih RM10 tu. Hahaha...

Gambar hitam putih aku:
Lelaki dari kiri: Adham dan Rizaizy
Perempuan dari kiri: Hidayah, Annira, Shahira.
Perempuan dari kanan belakang: Atikah, Anis Shazana
Perempuan dari kanan depan: Falina, N Athirah (aku), Akidah
Waktu ni hari terakhir paper SPM kami... 16 Disember 2010, petang, Pendidikan Al-Quran As-Sunnah.
Sebelum balik, ada di antara kami buat coretan tanda tangan kawan-kawan kenangan kat baju. Antaranya yang buat contengan kat baju sekolah tu, Adham, Rizaizy, sH@ReeN, Akidah, Syafawati, dan aku. Hehehehe...
Khairul Azhar pun buat juga... tapi kat t-shirt putih dia.

4 comments:

  1. wahh sangat cool lah korang . cayalah ;)

    ReplyDelete
  2. salam , hye :) terima kasih sebab join ya .good luck :)

    ReplyDelete
  3. Wassalam... terima kasih kembali...

    ReplyDelete

Ulasan yang anda hantar akan menunggu masa untuk diapprove oleh penulis...
Harap maklum...