Monday, December 13, 2010

'PEACE CONTEST' by EZAN IDMA

Kali ni, aku join 'PEACE CONTEST' by EZAN IDMA pula.


Tarikh tutup: 1 Januari 2011
Kalau nak join, sila klik sini.

Sebelum tu, aku nak tag 3 orang dulu:
Norgadis Labuan
Nurcahaya Atikah
IERA AFZU

Gambar yang dipertaruhkan:
Aku (N Athirah) dan Syafawati dua-dua tengah peace kat depan cermin

Gambar ni di ambil pada sehari sebelum peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM), 22 November 2010. Baju yang kami pakai tu ialah t-shirt kelas 5 Hibiscus. Waktu ni kami baru sahaja selesai kelas tambahan Bahasa Melayu, persediaan untuk menghadapi kertas BM pada keesokkan harinya. Tempat kami bergambar ni pula, di tandas guru bersebelahan pejabat sekolah yang cantik ni. Hehehe...
Al-maklumlah, kami dah nak tamat bersekolah di SMK Mutiara. Jadi, bimbang kempunan tak merasa masuk tandas yang dah diubah suai pada hujung dua tahun lepas kalau aku tak silap. =)

2 comments:

Ulasan yang anda hantar akan menunggu masa untuk diapprove oleh penulis...
Harap maklum...