Thursday, December 16, 2010

Bila BLOGGER berlakon .. Suai kenal blogger

Aku join segmen Abang Ben lagi! Segmen beliau di sini.

1. Header blog BEN ASHAARI ..

2. Bila mula buat blog ?
1 Januari 2008
Seingat aku, blog aku lahir pada tahun 2007... Tapi, mungkin aku dah tukar blog dan blog tu dah di-delete (pelupa!)

3. Jumlah follower sekarang ini ..
Dari semalam sampai hari ni, aku dah ada 56 follower...

4. Berapa trafik harian ?
Tak banyak. Untuk trafik hari ni saja, hanya lapan (8).

5. Sehari berapa entri ?
Ikut mood la. Ada la dalam satu, dua entri. Kalau rajin, banyak. Kalau malas, sikit...dan lagi teruk, tak ada entri langsung beberapa lama.

6. Berikan satu blog yang best korang suka baca ..
Sebuah laman blog dakwah di bawah kendalian Lukhman al-Yusufi, seorang penulis muda kelahiran Sarawak yang bercita-cita tinggi dalam dakwah Islamiah dan kini sedang menyambung pengajiannya di Universiti Islam Antarabangsa Malaysia, Petaling Jaya, Selangor.

2 comments:

Ulasan yang anda hantar akan menunggu masa untuk diapprove oleh penulis...
Harap maklum...