Friday, October 29, 2010

1st Lucky Draw by Atie Aizam



Apa ni???

Hahahaha... takkan tak faham lagi kot. Contest la... apa lagi... =D
Ha,,, contest kali ini siap ada tag, lagi. Dan aku di-tag-ged oleh ibu aku sendiri, Norgadis Labuan. Hehehe... Thanks ibu...

Yang ini apa pula?

Ha,,, yang ini hadiahnya (agaknya la...kehkehkeh).
Laptop Accessories
Ada 10 barang dalam box ni termasuk mouse (bukan tikus...tapi tetikus =p),
cable lock dan sebagainya... :)

Apa tunggu lagi? Jom la join cepat sementara kesempatan masih ada... =)

Syarat-syaratnya senang saja...

1. Anda mesti seorang blogger
2. Anda mesti merupakan follower atieaizam.blogspot.com
3. Anda mesti mempunyai alamat di Malaysia
4. Buat entry bertajuk: 1st Lucky Draw by Atie Aizam
5. Mesti letak banner 1st Lucky Draw tu kat entry anda dan linkkan ke blog Atie Aizam
6. Kat sidebar pun, jangan lupa letak banner ni dan perlu linkkan juga.
7. Tinggalkan link entry anda di komen box entry di sini
8. Tag seorang kawan anda atau lebih terpulang, pada anda

Tarikh Tutup: 30 November 2010

Mudah saja kan...

Oh, ya! Ada pesan dari penganjur contest ni:

"Bila2 masa saje atie akan mencabut nama
di dalam senarai yang ada untuk memenangi hadiah sampingan..

jika dalam tempoh 3 jam dari cabutan dibuat
si pemenang tidak mengesahkan dirinya
di post Lucky Draw Hadiah Sampingan,

hadiah tersebut dengan sendirinya terbatal..
takde rayu merayu yer hikhik..
hadiah akan diberikan 2 hari selepas 30hb Nov 2010 juga.."

Tunggu apa lagi... Join lah segera... Hanya masuk link di sini.

Adeh... hampir terlupa... Aku nak tag siapa ya... =D

Mereka yang aku tag :
Mie Syima, Akil, Sophee.Lz.

Ok. Done...

2 comments:

  1. salam.. hi Athirah.. kak atie dtg terjah penyertaan ni :).. tkasih yer sbb sudi join.. so kak atie tengok syarat tu dah dipenuhi.. semua ok.. GudLuck ek!

    ReplyDelete
  2. wassalam...

    sama-sama... thanks kak... =)

    ReplyDelete

Ulasan yang anda hantar akan menunggu masa untuk diapprove oleh penulis...
Harap maklum...