Sunday, January 3, 2010

Esok sekolah

Hmm... esok bermulalah hari pertama persekolahan bagi tahun 2010...

Aku...pastilah berada di tingkatan 5 Hibiscus yang khabarnya kelas akan berada di tingkat atas blok Achellia (agak terasing dari kelas tingkatan 5 yang lain agaknya)... Aku sangka kelas kami kekal :p Yala... kalau kekal, tak payah nak banyak decorate nanti. Lagipun, mustahillah kami ditempatkan di kelas tingkatan 5 Hibiscus tahun 2009 sebab kelas tu sempit dan tidak sesuai dengan bilangan pelajar kelas aku tu. Tak sangka pula bila Falina bagitau aku tadi yang kelas kami mungkin di kelas bekas tingkatan 5 Bouganvilla 2009. Huhuhuhu...

Hmm... aku rasa tak sedap hati la sekarang. Apa nak belaku ae???

Esok... naik bas yang sama lagi (agak malas). Tahankah aku nanti ya? Waktu tamat pembelajaran sekolah bagi kelas Aliran Agama kononnya tidak sama dengan kelas lain. Balik lewat? Kena lagi aku. Bagaimana pula jadual pembelajaran kelas aku nanti? Paling aku malas kalau terpaksa balik sendiri bila bas tidak sudi ambil hantar balik rumah. Dan aku, GERENTI MALAS NAIK BAS MINI AR!!! Jalan kaki sejauh 2.5 km? Itu pilihan kedua yang biasanya aku guna. Makin turunlah berat badan aku yang sekarang dah mengalami kurang berat badan.
Ha? Kurang berat badan? Terkejut aku bila mengalami keadaan yang tak elok ni. Kenapalah berat aku kurang hari tu??? Aih...

Blog ni aku dah update tadi, semua yang menyemak tu aku clear dan pindah-pindah tempatnya. Aku tak suka blog aku semak. Tak best orang tengok, dan aku pun tak senang tengok. Sesak ja. Last sekali, bahagian follower tu aku dah pindah kat sidebar atas sebelah kanan. So, senanglah bagi sesiapa yang nak follow blog ni... tak payah cari sampai bawah dah.

Ok dah... Malas nak tulis entri panjang-panjang. Mood masih agak kurang baik... Huhuhuhu... [Kurang baik lagi??? Bila lah naik baik :-))]

Ok ar... akhir kata (hari ni just signature, tak tulis tema Misi Tahun 2010 aku :p)
"Renungkanlah... fikirkanlah... huraikanlah hujah anda..."

No comments:

Post a Comment

Ulasan yang anda hantar akan menunggu masa untuk diapprove oleh penulis...
Harap maklum...